U bevind zich hier: Fleet management

Fleet Management

Elk TopTruck bedrijf geeft een transportonderneming de zekerheid van een 24-uurs pechservice door heel Europa en een lage kilometerkostprijs, maar wel met onderdelen van een origineel kwaliteitsniveau. Daarnaast zijn TopTruck bedrijven bij u in de buurt gevestigd en staat de ondernemer u persoonlijk te woord; flexibiliteit en service staan hoog in het vaandel van deze zelfstandige ondernemingen!

Geschoolde en getrainde TopTruck-medewerkers, moderne diagnose-apparatuur en kwaliteitsonderdelen zorgen ervoor dat uw chauffeurs en rollend materieel vele veilige kilometers afleggen.

Hoe kan ik met mijn vloot terecht bij TopTruck?

Heeft u door het hele land uw voertuigen rijden, wilt u in heel Nederland terecht kunnen voor uw onderhoud tegen een scherp landelijk tarief, met uitstekende service, originele producten. Geen probleem, want met een centrale organisatie maken we gemakkelijk overkoepelende afspraken voor uw vloot. Vaste tarieven, menu-prijzen, 24-uurs pechservice, allemaal mogelijkheden die we graag met u bespreken. 

Mail of bel ons via 026-3760590 voor meer informatie.

Ook via onze partner FLINC kunnen wij u hierbij ondersteunen.

Fleet Investment Company BV (FLINC) is een specialistisch bedrijf geŽnt op lichte en zware bedrijfswagens.
Naast het leveren en financieren van de gerenommeerde merken nieuwe en gebruikte bedrijfswagen, trucks en getrokken materieel, is FLINC gespecialiseerd in het optimaal beheren van complete wagenparken en complexe beladingsystemen. FLINC beschikt over een specialistisch team van technische en financiŽle mensen.
FLINC heeft haar eigen fleet automatisering laten ontwikkelen, dat ook voor u via internet beschikbaar is. FLINC beheerst niet alleen de voertuigen, maar stuurt verregaand mee op de wijze van inzet en gebruik van het materieel. FLINC daagt u uit en FLINC staat garant voor een verlaging van de kilometerkostprijs, tot ruim 15%. Hoe? Voor meer informatie kunt u terecht op de website van FLINC.
Bel of mail gerust en vrijblijvende afspraak!