U bevind zich hier: Pechservice

Pechservice

Heeft u pech onderweg met uw truck en/of trailer? Maak dan gebruik van de pechservice van een TopTruck garage. Wij helpen u overal en altijd met onze service die 24 per uur en zeven dagen in de week voor u klaar staat.

TopTruck S.O.S.

Bent u een klant van een TopTruck garage? Dan biedt TopTruck u een extra service: TopTruck S.O.S. U ontvangt dan een pasje van uw TopTruck servicepunt. Wanneer u tijdens een van uw ritten met pech te maken krijgt, dan kunt u als klant van een TopTruck garage een gratis telefoonnummer van TopTruck S.O.S. bellen. U wordt dan zowel in Nederland als buiten Nederland geholpen met pech onderweg. U wordt in het Nederlands te woord gestaan.

Het nummer is 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. De operator aan de andere kant van de lijn begeleidt u vanaf het moment van inbellen met alle nodige assistentie. Indien u nog geen TopTruck S.O.S. pas heeft, kunt u zich voor deze service aanmelden via uw lokale TopTruck-garage.

Nog geen klant van de TopTruck vestiging bij u in de buurt, kijk snel hier voor de vestiging die u deze 24h pechservice kan aanbieden.