U bevindt zich hier: 24h pechservice

Pechservice

Heeft u pech onderweg met uw truck en/of trailer? Maak dan gebruik van de pechservice van een TOP TRUCK garage. Wij helpen u overal en altijd met onze service die 24 uur per dag en zeven dagen in de week voor u klaar staat.

TopTruck S.O.S.

Bent u klant bij één van onze TOP TRUCK vestigingen? Dan biedt TOP TRUCK u een extra service: TOP TRUCK S.O.S. U ontvangt een pasje van uw TOP TRUCK servicepunt. Wanneer u tijdens één van uw ritten met pech te maken krijgt, kunt u als vaste klant gratis het TOP TRUCK S.O.S. telefoonnummer bellen. U wordt zowel in Nederland als in het buitenland geholpen met pech onderweg. U wordt in het Nederlands te woord gestaan.

Het nummer is 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. De operator aan de andere kant van de lijn begeleidt u vanaf het moment van inbellen met alle nodige assistentie. Indien u nog geen TOP TRUCK S.O.S. pas heeft, kunt u zich voor deze service aanmelden via uw lokale TOP TRUCK-garage.

Nog geen klant van een TOP TRUCK vestiging bij u in de buurt? Klik dan snel hier voor een vestiging die u deze 24/7 pechservice kan aanbieden. 


 

TOP TRUCK App

TopTruck beschikt over een App waarmee u met één druk op uw toestel alle TOP TRUCK vestigingen van Nederland en België kan vinden.
De app is te downloaden voor Android toestellen via Google Play onder "TOP TRUCK".

Door middel van uw GPS signaal zal de app de dichtstbijzijnde TOP TRUCK garage boven aanzetten. U kunt zo heel eenvoudig contact opnemen met deze garage voor eventuele service of reparatie.
Zeker voor u als chauffeur of voor u als wagenparkbeheerder is het makkelijk en eenvoudig om snel geholpen te worden.

De App heeft verder de volgende functies.

  • Call, u kunt direct contact opnemen met de werkplaats
  • Mail, een mail sturen met uw gegevens erin
  • Save, adresgegevens opslaan op uw telefoon
  • Directions, direct navigeren naar de werkplaats
  • Je kan per vestiging de werkzaamheden zien
  •  Inzoomen op de kaart waarvoor u de dichtstbijzijnde vestiging zit. (voor de chauffeur handig bij een stranding)

Download en check 'm nu!

Google play