U bevindt zich hier: Beurs Hardenberg groot succes

Beurs Hardenberg groot succes

Ook dit jaar waren we als TopTruck weer groots vertegenwoordigd tijdens de Transport Compleet in Hardenberg. In samenwerking met onze partners, Explora, Brekupa, Rema TipTop, EcoSetting, Mobility Center Holland, Total, Mivar Group en Wijlhuizen was er in hal 3 een beurs in een beurs gecreŽerd.


De volledig ingerichte werkplaats met onder meer de nieuwste koplamptester en de nieuwste Texa Nemo trokken veel bekijks. Men kon op de foto met de TopTruck dames en samen met de Eager Beaver (tractor pull monster met 6500pk). Mede mogelijk gemaakt door onze partner Total. 


Ook het FleetMaster plein heeft veel aandacht gekregen. Het Driver software programma en het MiTiss technische data pakket hebben weer een hoop bezoekers overtuigd van de mogelijkheden. 

Natuurlijk waren ook de TopTruck bedrijven uit de regio aanwezig die hun klanten hebben ontvangen met een hapje en een drankje.

Houdt u onze facebook pagina in de gaten en deze site, binnenkort maken we de winnaar bekend van de Barrel-Q. Deze zal verloot worden onder iedereen die zijn badge heeft gescand bij de balie. 

De eerst volgende Transport Compleet is van 5 t/m 7 september in Gorinchem, we verwelkomen u graag op onze stand.