U bevindt zich hier: Drie nieuwe TOP TRUCK Service Partners

Drie nieuwe TOP TRUCK Service Partners

BonoTech-Bedrijfswagens B.V. (Nederland)

Arjan Bonouvrie is al heel wat jaren werkzaam in de bedrijfswagen branche, als monteur bij diverse gerenommeerde bedrijven en een aantal jaren als chef nieuwbouw. In deze functie heeft hij al behoorlijk wat ervaring opgedaan in het opbouwen, inrichten en beveiligen van bedrijfswagens, aanhangers en autolaadkranen. Tevens heeft hij veel overleg met klanten en dealers van de producten die nodig zijn om de opbouw en / of inrichting tot een succes te maken. Wat er tijdens de werkzaamheden, maar ook zeker door de wensen en opmerkingen van de klanten opviel, is dat het onhandig kan zijn dat je producten besteld bij de één en de montage via een ander verloopt. Dit kan leiden tot tijdverlies en ook de hogere kosten wat met zich mee brengt. Daardoor begon Arjan te denken aan een plek waar de klant zijn wensen neerlegt en dit allemaal onder één dak uitgevoerd kan worden. Van offerte tot onderhoud...

Vanuit dit idee is BonoTech-Bedrijfswagens B.V. ontstaan!


Garage Damiaens (België)

In April 2019 opende Garage Damiaens haar deuren op het Europark in Houthalen-Helchteren. Zij zijn een merkonafhankelijke garage en herstellen en onderhouden personenwagens, bestelwagens, vrachtwagens, aanhangwagens en trailers.

Het team is meertalig en dat is vaak een pluspunt om de communicatie met chauffeurs vlot te doen verlopen.

Met uitzondering van de kleinere karweitjes, zoals het vervangen van een defect lampje, gebeurt alle onderhoud en herstellingen op afspraak. Op die manier moet je je wagen slechts korte tijd missen. Ook een onderhoud met het oog op de jaarlijkse keuring behoort tot de opties, al dan niet inclusief keuringsservice. Uiteraard houden zij in de planning altijd een marge voor onverwachte defecten, die onmiddellijk dienen verholpen te worden.

Bij Garage Damiaens sta je nooit voor onaangename verrassingen. Wanneer ze tijdens een onderhoud of controle stoten op een ernstig technisch probleem, dan contacteren ze je steeds voor verder overleg. Je krijgt dan een gerichte prijsraming voor de vereiste herstelling. Alleen mits jouw uitdrukkelijke goedkeuring voeren ze de herstelling uit.


BBTS (België)

BBTS is een jong bedrijf opgericht door Brent Bombeke. Een hardwerkende monteur die alles aanpakt wat er op zijn pad komt.
Als onderdeel van Corneillie verhuur is hij begonnen met het onderhouden van zijn eigen wagenpark, inmiddels heeft hij de werkplaats activiteiten ondergebracht in zijn eigen bedrijf, genaamd BBTS.

Naast het wagenpark van Corneillie verhuur werkt BBTS ook voor derde. 


Klik hier voor al onze service punten