U bevindt zich hier: Nieuwe TOP TRUCK Service Partner

Wij mogen een TOP TRUCK Service Partner verwelkomen, namelijk: Wienen Autotechniek.

Met deze stap groeit het TOP TRUCK netwerk naar 52 aangesloten bedrijven.

In een modern ingerichte werkplaats kunnen zij alle noodzakelijke reparaties en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren om u veilig de weg op te laten gaan.

Wienen Autotechniek repareert en onderhoud niet alleen personenwagens, maar ook caravans, aanhangwagens, campers, kranen, vrachtwagens en opleggers.
Door hun brede gespecialiseerde kennis steeds te actualiseren en door het uitgebreide en gevarieerde klantenbestand, wordt elke opdracht door als een uitdaging gezien, die ze altijd tot een goed einde willen brengen!

Tegenwoordig wordt in veel voertuigen alles gecontroleerd en geregeld door computersystemen. De monteurs zijn opgeleid om met de modernste diagnoseapparatuur uw auto uit te lezen en de oorzaak te achterhalen om zo de klachten te kunnen verhelpen.
Wienen Autotechniek bestaat uit een enthousiaste gedreven groep van vakmensen, die klantgerichtheid en -tevredenheid hoog in haar vaandel heeft staan.

De korte communicatielijnen die in het bedrijf worden gehanteerd, geven u het gevoel dat u meer dan welkom bent bij Wienen Autotechniek.