U bevindt zich hier: RG Waalwijk nieuwe TopTruck partner

RG Waalwijk nieuwe TopTruck partner

Wij mogen RG Waalwijk verwelkomen als nieuw TopTruck lid.

Na de overname van Remijsen Truckservice uit Gilze en tevens TopTrucker kon het bijna niet uitblijven dat RG Waalwijk zich ook zou aansluiten bij het grootst onafhankelijke netwerk van vrije truck en trailer reparatie werkplaatsen. Daarbij hebben ze zich met hun grossiers tak ook aan gesloten bij het G-Truck grossiers concept.

U bent bij RG Waalwijk aan het juiste adres voor de aankoop of verkoop van alle soorten bedrijfswagens, inclusief aanhangers, opleggers, opbouwconstructies, assen, remsystemen, laadplatforms en koelaggregaten. Ook voor reparatie, onderhoud, onderdelen en keuringen is RG uw totaalleverancier. Zij bezorgen onderdelen aan huis en regelen het vervoer van uw voertuig met een haal- en brengservice.


Rugee - afgekort RG - staat voor Rüttchen-Geerts, de achternamen van de grootouders van eigenaren Bouke en Stijn Rüttchen en ooit de naam van één van de familiebedrijven. Ondernemen zit in het bloed van de familie Rüttchen. Opa en oma - Hein en Nelly Rüttchen, waren de oprichters Eind 2016 startte Stijn Rüttchen bij Truck & Trailer Groep Waalwijk en Hazeldonk waarna Bouke hem in 2017 bij kwam staan voor de commerciële zaken en de leaseactiviteiten. 

Eind 2017 hebben de broers de bedrijven overgenomen van de tweede generatie van de Rüttchen familie. Sindsdien hebben zij niet stil gezeten en zijn volop bezig met het verder ontwikkelen en uitbreiden van hun bedrijf. In 2018 werd Van Hooijdonk Autobedrijf uit Ulvenhout toegevoegd aan de RG Groep. Inmiddels heeft de RG Groep 40 medewerkers in dienst.


                                                                              

Contactgegevens:

RG Waalwijk
Havenweg 15
5145 NJ Waalwijk
+31 (0) 416-671900
info@rugee.nl
www.rugee.nl