U bevindt zich hier: Transport Compleet Hardenberg2019

Transport Compleet Hardenberg

Het is alweer maart, traditioneel de maand van de Transport Compleet Beurs in Hardenberg. 

Ook wij zijn er bij!

TopTruck de meest complete garageformule van Nederland staat op de beurs in Hardenberg. Bent u op zoek naar een garage bij u in de buurt, heeft u vragen over reparatie en onderhoud van bumper tot bumper of bent u al TopTruck klant? Kom bij ons langs en maak kans op een GRATIS APK voor uw Truck, trailer of bestelwagen t.w.v. € 200,-

Ook aanwezig onze vaste partners tijdens de beurs, Total voor informatie over smeermiddelen maar zeker ook brandstofpassen en de voordelen daarvan, Mobility Centre Holland, voor verhuur en leasing van materieel, EVHC preventieve digitale onderhoudschecks ideaal voor een beter inzicht de status van uw wagenpark. Ook aanwezig Explora met diverse equipment en diagnose apparatuur, GMTO voor het opleiden van uw monteurs, Toolspecial voor het benodigde gereedschap.

Ook kan u op de foto met Vinny de Vos of racen in de simulator, genoeg om zeker een bezoek te brengen aan onze stand in Hal 3.

Schrijf u nu in via www.toptruck.nl/tch2019 en maak ook nog eens kans op een TopTruck BarrelQ, ideaal met het mooie weer!

Tot 26, 27 of 28 maart in Hardenberg!