U bevindt zich hier: Service punten

Kleyn Services BV (Service Partner)Industrieweg 2
4214 KZ Vuren
Tel: 0183-668222
Web: www.kleyntrucks.com
E-mail: info@kleyn.com
Openingstijden

Maandag:
08:00-17:00 (geen strandingen)
Dinsdag:
08:00-17:00 (geen strandingen)
Woensdag:
08:00-17:00 (geen strandingen)
Donderdag:
08:00-17:00 (geen strandingen)
Vrijdag:
08:00-17:00 (geen strandingen)
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten

Kleyn Services

Kleyn Services is een onderdeel van de Kleyn Group uit Vuren.
De Kleyn Group is wereldwijd een van de grootste onafhankelijke handelsondernemingen op het gebied van gebruikte bedrijfsvoertuigen.
Bij ons kan gekozen worden uit een wisselende voorraad van 1200 tweedehands vrachtwagens, trekkers, opleggers en aanhangwagens. Ons aanbod omvat alle Europese merken, bouwjaren en prijsklassen. Daarnaast verkopen wij ook bestelwagens, personenbussen etc.

Het succes van zowel Kleyn Trucks als Kleyn Vans is mede te danken aan Kleyn Services, die als core business het dagelijks technisch en logistiek ondersteunen van deze twee bedrijven heeft .

In de 100 jaar dat wij bestaan heeft onze bedrijfsvoering zichzelf bewezen. Dit blijkt ook uit het grote aandeel vaste klanten. Elk voertuig krijgt bij binnenkomst een technische controle onder toezicht van TÜV. De volledige informatie uit het testrapport wordt standaard bij elk wagen meegegeven. U weet dus precies wat u koopt. Dit noemen wij ‘gekende kwaliteit’ en vindt u alleen bij ons.

Wij bieden u een ‘one-stop shop’. Op de website vindt u het actuele aanbod. U bestelt eenvoudig via webshop, telefoon, skype of e-mail. Of u brengt een bezoek aan ons hoofdkantoor of een van de lokale partners. Deze website is geschreven in dertien talen en u doet bij ons zaken in uw eigen taal. De service van onze vakkundige werkplaatsen staat tot uw beschikking. De ondersteunende afdelingen regelen al het papierwerk voor u. Kortom, kopen en onderhouden van uw voertuigen bij Kleyn is een vanzelfsprekende keuze!

LET OP GEEN STRANDINGEN ONDERWEG!