U bevindt zich hier: Service punten

Garagebedrijf Van Mourik Tiel B.V.Marconistraat 7
4004 JM Tiel
Tel: 0344-621510
Web: Garagebedrijf van Mourik
E-mail: info@vanmouriktiel.nl
Openingstijden

Maandag:
08:00 - 17:00
Dinsdag:
08:00 - 17:00
Woensdag:
08:00 - 17:00
Donderdag:
08:00 - 17:00
Vrijdag:
08:00 - 17:00
Zaterdag:
08:00 - 12:00
Zondag:
Gesloten

Garagebedrijf van Mourik Tiel is een begrip in de Betuwe en ver daarbuiten. Al tientallen jaren staan wij bekend om onze expertise voor wat betreft de verkoop, het onderhoud en de reparatie van alle merken trucks en bestelwagens, met een specialisatie in Renault.


Uitgebreide kennis van alle Renault bedrijfswagens, van Renault-bestelauto’s tot Renault-trucks en onze grote voorraad Renault-onderdelen, zorgen voor aanvragen en klanten uit heel Nederland en ver daarbuiten.
Van Mourik Trucks is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid. Toch is persoonlijke aandacht bij ons nog altijd heel gewoon.


U vindt bij Van Mourik Trucks de uitstraling en de betrokkenheid van een familiebedrijf met de kennis, expertise en het serviceaanbod van een groot garagebedrijf.
U bent bij van Mourik Trucks aan het juiste adres voor complete, persoonlijke en professionele service voor uw wagenpark. Van het volledige onderhoud, reparaties en alle vereiste keuringen tot de inbouw en het onderhoud van accessoires, tachografen, OBU’s voor de Duitse tol en aircosystemen. Daarbij bieden wij bovendien als Toscon Service Center ook voor trailers een compleet servicepakket.


Tot slot bent u ook voor de aankoop van nieuwe bedrijfswagens en occasions, evenals de verhuur voor korte of langere periodes bij ons aan het juiste adres.