U bevindt zich hier: Service punten

Service Center Weert (service partner)Graafschap Hornelaan 151
6001 AC Weert
Tel: +31 (0)495 88 77 09
Web: www.servicecenterweert.nl
E-mail: info@servicecenterweert.nl
Openingstijden

Maandag:
07:00 - 17:30
Dinsdag:
07:00 - 17:30
Woensdag:
07:00 - 17:30
Donderdag:
07:00 - 17:30
Vrijdag:
07:00 - 17:30
Zaterdag:
08:00 - 12:30
Zondag:

Volledige service op één locatie

Service Center Weert biedt een breed spectrum aan services voor zowel zakelijke als particuliere klanten.
Op ons terrein vindt u het service center, de tankcleaning en truckwash. Naast deze faciliteiten kunt u bij ons bewaakt parkeren, gebruik maken van sanitair en wasmachines en geniet u tijdens het wachten van een vers kopje koffie.

Voor meer informatie over onze diensten neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.

Reparatie en Onderhoud

Bij de service afdeling van Service Center Weert kunt u terecht voor onderhoud en reparatie aan uw bedrijfswagen of privé-auto. Zowel vrachtwagens als ook personenauto’s kunnen terecht in onze garage. Service Center Weert is aangesloten bij de FOCWA federatie, op die manier bent u verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service.

Tankcleaning

Bij de afdeling Tankcleaning van Service Center Weert kunt u terecht voor het grondig reinigen van uw vrachtwagen. Zowel bulk- en tankwagens als koelers en kiepers worden bij ons volgens de Europese richtlijnen gedesinfecteerd en gereinigd.

Truckwash

In onze moderne wasstraat zijn we in staat een breed scala aan voertuigen te reinigen zoals: busjes, kiepers, huifwagens, bulk- en tankauto’s! Wij gebruiken uitsluitend kwaliteitsproducten en werken met vakkundig personeel om kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.