U bevindt zich hier: Service punten

Vika bedrijfswagens (Service Partner)Lorentzstraat 1
8091 ZA Wezep
Tel: 038-3761234
Fax: 038-3765253
Web: www.vika-bedrijfswagens.nl
E-mail: info@vika-bedrijfswagens.nl
Openingstijden

Maandag:
08:00 - 17:30 uur
Dinsdag:
08:00 - 17:30 uur
Woensdag:
08:00 - 17:30 uur
Donderdag:
08:00 - 17:30 uur
Vrijdag:
08:00 - 17:30 uur
Zaterdag:
08:00 - 12:00 uur
Zondag:
Gesloten

Over Vika bedrijfswagens (Service Partner)

Vika

Vika in Hattemerbroek werd in het jaar 1928 opgericht door Ive Vinke en Wim Kasper. In de beginjaren concentreerden beide neven zich op de verkoop van fietsen en later ook van personenwagens. Geleidelijk aan deden ook bedrijfsvoertuigen hun intrede bij Vika. Zowel Ive Vinke als Wim Kasper werden tijdens de tweede wereldoorlog naar Duitsland gedeporteerd. Ook na de bevrijding keerden ze niet terug, waarop VinkeÕs zonen Roel en Joop, die toen nog tieners waren, het bedrijf voortzetten. In de jaren 70 werd Vika officieel dealer voor de merken die later Iveco zouden vormen: Fiat, OM en Magirus. Het bedrijf kende een continue groei, zodat in 1986 een opdeling van de activiteiten zich opdrong: Joop kreeg het personenwagen-dealerschap en Roel de bedrijfswagenactiviteit. Na diens overlijden in 1999 namen Jan en Ive Vinke het Iveco dealerschap over, waardoor nu de derde generatie aan het roer staat.

Werkplaats

Een gemotiveerd en goed opgeleid team van monteurs staat voor u klaar om met het juiste gereedschap uw lichte of zware bedrijfswagen te onderhouden. Onze monteurs beschikken over de benodigde diplomaÕs en worden regelmatig bijgeschoold. De nadruk ligt bij ons op het merk Iveco waarvoor wij de nieuwste diagnoseapparatuur in huis hebben. Doordat wij over deze moderne apparatuur beschikken, wordt ieder voertuig tot in de kleinste detail snel en effici‘nt gecontroleerd. Hierdoor wordt de tijd van stilstand tot een minimum beperkt. Vanzelfsprekend worden de werkzaamheden altijd uitgevoerd met originele onderdelen. Zo bent u dus altijd verzekerd van optimale kwaliteit en zekerheid.

Ook bent u bij ons ook aan het juiste adres voor reparatie en onderhoud van alle merken bedrijfswagens, opleggers en ander getrokken materieel.

Als bedrijfswagendealer hanteren wij ruime openingstijden voor optimale flexibiliteit.