U bevindt zich hier: Service punten

Stoter Truckservice BVKleiland 19
8271 RV Ijsselmuiden
Tel: 038-3338364
Fax: 038-3315519
Web: www.stoter.nl
E-mail: truckservice@stoter.nl
Openingstijden

Maandag:
08.00 - 17.30 uur + 's avonds op afspraak
Dinsdag:
08.00 - 17.30 uur + 's avonds op afspraak
Woensdag:
08.00 - 17.30 uur + 's avonds op afspraak
Donderdag:
08.00 - 17.30 uur + 's avonds op afspraak
Vrijdag:
08.00 - 17.30 uur + 's avonds op afspraak
Zaterdag:
08.00 - 12.00 uur
Zondag:
Gesloten

Over Stoter Truckservice

TopTruck Stoter in IJsselmuiden is in de omliggende regio allereerst (sinds 1974) bekend als transportbedrijf en zand- & grindhandel. TopTruck Stoter verzorgt al uw onderhoud voor specifieke bouwvoertuigen, maar ook voor alle andere trucks en trailer merken.

Van transport naar werkplaats

Met de achtergrond als transportbedrijf en zand-& grindhandel heeft TopTruck onderneming Stoter een solide basis aan kennis van een specifieke markt, waaronder bouwvoertuigen. Deze specifieke voertuigen zijn onderhevig aan specialistische onderhoud. Gerichte kennis is hierbij essentieel voor reparatie en onderhoud. Net als voor algemeen truck en trailer onderhoud. Met 4 monteurs in de werkplaats, biedt TopTruck Stoter u de beste service met een persoonlijke benadering.

Historie & doorontwikkeling

In eerste instantie verzorgde TopTruck onderneming Stoter zelf deels het onderhoud voor de wagens in het eigen wagenpark. Uit de behoefte van de vraag naar onderhoud in de omliggende regio van IJsselmuiden, heeft TopTruck Stoter haar diensten uitgebreid naar servicepunt voor algemeen onderhoud en reparatie met daarnaast ook onderhoud en reparatie van banden.

Uitbreiding naar APK & tachograaf keuring

Vanaf 2012 kunt u bij TopTruck servicepunt Stoter ook terecht voor een APK keuring of het ijken en keuren van zowel digitale als analoge tachografen.

Onderhoud en reparatie

Van het reviseren van een motor tot het repareren van de ruitenwisser. Stoter Truckservice onderhoudt en repareert uw complete wagenpark.

In onze ruime werkplaats monteren en onderhouden we vrachtwagens, trailers en bedrijfswagens van alle merken, wij zijn een universele garage. Een grote meerwaarde is onze expertise op het gebied van zand- en asfalttrucks.


Men doet ook een stuk verkoop en verhuur van allerlei soorten voertuigen. 

Onder andere zand- en asfalttrucks, zie ook www.bouwvoertuig.nl