U bevindt zich hier: Service punten

Remijsen Truckservice BVBurgemeester Krollaan 6
5126 PT Gilze
Tel: 0161-455260
Web: www.remijsen.nl
E-mail: info@remijsen.nl
Openingstijden

Maandag:
08.00 - 17.30 uur
Dinsdag:
08.00 - 17.30 uur
Woensdag:
08.00 - 17.30 uur
Donderdag:
08.00 - 17.30 uur
Vrijdag:
08.00 - 17.30 uur
Zaterdag:
08.00 - 12.00 uur
Zondag:
Gesloten

Over Remijsen Truckservice BV

Langs de A58 staat in Gilze het team van TopTruck ondernemer Hans Remijsen voor u klaar om zowel trucks als trailers te onderhouden, repareren en APK te keuren. Wij zijn verder gespecialiseerd in diverse werkzaamheden op het gebied van transportkoeling.

Trucks en Trailers

Wij staan 24 uur per dag met raad en daad voor u klaar op het gebied van uw bedrijfswagen. Wij verrichten onderhoud en reparaties aan de meest uiteenlopende voertuigen van alle merken en alle bij behorende componenten zoals laadkleppen en koelmotoren. Ook voor banden kunt u bij ons terecht. Wij hebben diverse gangbare banden op voorraad staan. Hiermee kunt u het volledige onderhoud neerleggen op één plaats. Dat scheelt veel stilstand.
Tevens kunnen wij u voorzien in passende voertuigvolgstystemen en truck- en trailerbeveilingsstystemen. Hiermee heeft u inzichtelijk waar uw voertuigen zich bevinden en is uw lading en brandstof beveiligd.

Het maakt voor ons geen verschil of u een volledig wagenpark heeft of slechts één vrachtwagen. Bij ons worden alle klanten gelijk behandeld.

Schadereparatie

Bij REMIJSEN TRUCKSERVICE bent u aan het juiste adres voor het repareren van schades aan uw bedrijfsvoertuig. Naast dat wij de schades repareren, nemen wij, indien gewenst, de volledige afhandeling met de verzekeraar van u over.
Wij weten hoe vervelend een schade is. Wij proberen het voor u zo makkelijk mogelijk te maken en zorgen ervoor dat uw voertuig zo snel mogelijk weer gerepareerd de weg op kan.

Schade voorkomen kunnen wij niet. Repareren wel!