U bevindt zich hier: Service punten

Lumas Truck En TrailerserviceEikenlaan 249
2404 BP Alphen aan den Rijn
Tel: 0172-419744
Web: www.lumastrailerservice.nl
E-mail: info@lumastrailerservice.nl
Openingstijden

Maandag:
08:00 - 17:00
Dinsdag:
08:00 - 17:00
Woensdag:
08:00 - 17:00
Donderdag:
08:00 - 17:00
Vrijdag:
08:00 - 17:00
Zaterdag:
gesloten
Zondag:
gesloten

LUMAS is dé specialist voor al uw trailer reparaties, APK keuringen en tachograaf keuringen.


Lumas Truck en Trailerservice is ontstaan doordat dhr. Luik en dhr. Massar een bedrijf begonnen in trailerreparaties genoemd naar de "LU" van Luik en "MAS" van Massar. Enkele jaren geleden is dhr. Luik een nieuw bedrijf begonnen in kleine voertuigreparaties en is Hans Massar zelfstandig met het bedrijf verder gegaan.Met de komst van TopTruck LUMAS, heeft TopTruck nu ook een vestiging voor de regio Zuid-Holland, Alphen a/d Rijn, Leiden e.o. Aan één garagebedrijf heeft u voortaan genoeg voor al uw onderhoud en reparaties. Bovendien kunt u met elk merk bij TopTruck LUMAS terecht. Ondernemers met vrachtwagens, trailers en (lichte) bedrijfswagens kunnen voortaan op één adres terecht voor onderhoud en reparatie van alle merken. Ook APK 1 + APK 2 keuringen en tachograafijkingen nemen we voor onze rekening. Met een prijs/kwaliteit-verhouding die onverslaanbaar is.Bedrijven moeten in deze tijd nog scherper op de kosten letten. TopTruck LUMAS helpt. Als onderdeel van het Europese TopTruck netwerk hebben we u veel schaalvoordelen te bieden:

  • Grootschalige inkoop voor 2.000 vestigingen, dus concurrerende prijzen.
  • One stop shopping: ook laadkleppen, tachografen en dergelijke.
  • Onderhoud, reparatie, schadeherstel, keuringen en inspecties van alle merken.
  • Moderne vestigingen, voorzien van alle diagnose-apparatuur.
  • 24/7 SOS-service voor pech onderweg, waar ook in Europa.
  • Maak direct telefonisch een afspraak met TopTruck LUMAS via 0172-419744 voor een vrijblijvende kennismaking!
LUMAS is dé specialist voor al uw trailer reparaties, APK keuringen en tachograaf keuringen. Tevens is LUMAS leverancier van nieuwe trailers en aanhangers. Wij zijn gespecialiseerd in ABS en EBS van Wabco, Knorr en Haldex en officieel steunpunt van Heiwo Trailers.

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken op het nummer: 0620131775. Wij verzorgen ook reparaties langs de weg e.d. indien u belt na sluitingstijd.