U bevindt zich hier: Keuring & Inspectie

Keuringen 

Bij een TOP TRUCK vestiging kan een transporteur terecht voor alle denkbare keuringen en inspecties. Alle merken, typen, soorten voertuigen of bijzondere opbouw zijn bij TOP TRUCK op het juiste adres. In de zoekmodule (zoek een Servicepunt) kunt u de TopTruck vestiging bij u in de regio vinden die de keuring of inspectie van uw keuze uitvoert. 

APK Keuring

Een transporteur kan bij TOP TRUCK terecht voor alle keuringen die vallen onder de APK1 wetgeving. Bij diverse vestigingen kan ook de APK2 worden uitgevoerd en diverse bedrijven hebben zich daarnaast gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en keuren van campers.

Laadklepkeuring

Bij een TOP TRUCK garage kunt u terecht voor alle voorkomende keuringen voor uw truck en trailer, waaronder de laadklepkeuring.

Als transportondernemer wordt er van u verwacht dat u jaarlijks de laadklep van uw truck(s) laat inspecteren en keuren. Maar waar en door wie laat u deze keuring uitvoeren? Bij een TopTruck garage staan gediplomeerde keurmeesters voor u klaar om een laadklepkeuring (of andere nodige keuringen) voor u uit te voeren. Alle keuringen worden verricht volgens de wettelijke voorschriften en NEN-normen. En de normeringen die gesteld worden door de BOVAG of LPK. Zo kunt u altijd veilig op weg met een goed gekeurde laadklep.

Tachograaf

TOP TRUCK werkt samen met een aantal specialistische partner leveranciers waarmee zij haar leden en klanten de beste materialen en apparatuur kan bieden. Professionele apparatuur voor onder meer een truck keuring en/of inspectie.

VDO tachograaf, gegarandeerde kwaliteit

De transportsector geeft steeds nieuwe uitdagingen. Met het merk VDO van de Automotive Group van de Continental Corporation leveren wij digitale tachograafoplossingen die verder gaan dan voldoen aan de wettelijke verplichtingen. Wij helpen u de uitdagingen van de markt aan te gaan, nu en in de toekomst.

VDO al 80 jaar thuis in tachografen

VDO voorziet de markt al ruim tachtig jaar van innovatieve en technisch hoogstaande oplossingen met de welbekende VDO-kwaliteit. In de beginjaren waren dat analoge tachografen. Deze maakten intussen plaats voor de DTCOģ 1381 - ’s werelds meest toegepaste digitale tachograaf. En vandaag kunt u uw wagenpark nůg efficiŽnter beheren met ons totaalpakket aan randapparatuur, software en services rondom de digitale tachograaf.