U bevind zich hier: G-Truck

G-Truck

G-Truck formule is een formule voor truck en trailer onderdelen grossiers. De formule is onderdeel van GroupAuto Internationaal. 

In Nederland hebben we 10 aangesloten grossiers die deel uit maken van deze landelijke dekkende formule. 

G-Truck is een formule van GroupAuto International, in Nederland wordt dit concept middels exclusieve licentie door G-Truck Nederland geŽxploiteerd. Dit succesvolle samenwerkingsverband staat voor een nationaal verkoopnetwerk van grossiers c.q.
distributeurs waarbij originele (OE) en matching quality (MQ) kwaliteitsonderdelen voor vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen worden
geleverd. Een actieve organisatie met een scherpe blik op de marktontwikkelingen en oog voor kwaliteit, die zich nog volop aan het uitbreiden is. 

De formule G-Truck richt zich voornamelijk op de verkoop van onderdelen van OE en MQ kwaliteit in het vrije ongebonden reparatiekanaal.
Met name universele garages kwaliteitsonderdelen leveren en door middel van dit concept en samenwerken met leveranciers hun truckactiviteiten ontwikkelen.
Als onderdeel van G-Truck ben je onderscheidend in de markt door documentatie, technische ondersteuning en diagnose apparatuur.